Oplossingen

Meer oplossingen?

e-dynamics levert ICT oplossingen voor projectmanagement, urenregistratie en websites. Al onze oplossingen worden door ons bedacht, ontworpen, getest én geïmplementeerd.

Sinds de komst van internet als medium is de vraag naar, relatief goedkope, webapplicaties hoog. Wij zijn volledig gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van kleine, tijdelijke, applicaties en grotere bedrijfskritieke systemen.

Klein budget grote oplossing.

Met de aanwezige kennis¹ zijn wij in staat om oplossingen te realiseren binnen elk budget. Alle oplossingen worden voorafgaand aan de bouw zo volledig mogelijk ontworpen. Er worden functionele beschrijvingen gemaakt en afgestemd met zowel de doelgroep(en) als de eindklant. Op basis van een bewezen framework en systeemtests wordt een applicatie gerealiseerd. Elk project wordt intern gebudgetteerd en ingebracht in onze projectmanagement tool.

Complexe systemen.

Het idee voor een webapplicatie start vaak vanuit de behoefte een bepaald probleem op te lossen of een proces makkelijker te maken. Deze problemen zijn niet eenvoudig. Denk bijvoorbeeld aan het geautomatiseerd volgen van cliënten om zodoende het effect van een bepaalde behandeling te meten. Of denk aan het stroomlijnen van het bestel- en fabricageproces van custom producten die wereldwijd door klanten online kunnen worden besteld.

Wij zijn gespecialiseerd in het uitdenken en realiseren van oplossingen² voor complexe problemen.

¹ informatiemanagement, functioneel-, technisch ontwerp, websites, portals, automated testing, webservices etc.. 
² asynchrone vs synchrone verwerking, messaging, transactionele verwerking, sms/edi/xml berichten etc.

Software & Design

"Op tijd én binnen budget van ontwerp naar applicatie"