Website ontwikkeling

Het maken van een website is in deze tijd niet moeilijk meer. Qua techniek dan. Het ontwerpen van een website is een vak apart.

Het proces rond het bedenken en ontwerpen van een website is soms complex. Binnen dit proces komen de Visie, Eisen, Design en Content aan bod. Op basis daarvan wordt een website vormgegeven.

Website ontwikkeling

Visie

Voor elke website is het definiëren van een visie gewenst. Een visie definiëren voor de site hoeft geen ingewikkeld iets te zijn. Een duidelijk doel (verkopen ) gecombineerd met een (bedrijfs)ambitie is vaak voldoende.

Eisen - uitgangspunten

De eisen die een klant aan website of webwinkel stel zijn vaak gebaseerd op subjectieve ervaringen op het web of ingegeven door externe adviseurs. Binnen een website project worden de eisen door ons op een rij gezet, aangevuld en afgezet tegen professionele standaarden en opgenomen als uitgangspunt bij de realisatie.

Vormgeving - design

Op basis van de wensen van de klant en soms ingegeven door een bestaande (huis)stijl of idee wordt een passend design gemaakt. In overleg kan uit een aantal verschillende ontwerpen worden gekozen.

Content

De inhoud van een website is net zo belangrijk als het design van een website. Een goede combinatie van beiden levert een functionele en effectieve site of webwinkel.

 

 

Software & Design

"Op tijd én binnen budget van ontwerp naar applicatie"