Jaco Verseveld

Managing Partner, Developer

Jaco Verseveld

Mijn naam is Jaco Verseveld en ik ben 1 van de drie oprichters van e-dynamics.

Mijn belangrijkste taken binnen e-dynamics zijn het beheren van de financiën en senior ontwikkelaar van Mijnuren.

 

e-dynamics bestaat nu ruim 10 jaar en in die 10 jaar heb ik veel grote en kleine projecten gedaan, een kleine selectie van deze projecten zijn:

  • GBO (Grootschalig Bijzonder Optreden) voor de Politie Rijnmond
  • Big Diet voor Bright Alley
  • Werkenbijhetrijk.nl voor Rhinofly
  • Site Generator voor de NOC*NSF
  • Diverse websites / webapplicaties voor het Ministerie van Sociale Zaken en Welzijn

 

Vanaf de start van e-dynamics hebben we ons eigen urenregistratie systeem ontwikkelt, dit vanwege de noodzaak om onze uren gemakkelijk bij te kunnen houden, autorisatie staten aan onze klanten te kunnen overhandigen en project overzichten uit te draaien van onze uren.

Tot mijn grote verbazing zijn er nog steeds veel bedrijven die weinig tot niets doen met uren (-verantwoording) of die lijstjes bijhouden in Ms Excel. Vanuit deze gedachte zijn we ons urenregistratie pakket op de markt gaan zetten. In de afgelopen jaren is Mijnuren niet alleen uitgegroeid tot een pakket waarin het heel eenvoudig is om uren te registreren, maar ook om verlof (en de bijbehorende regelingen) bij te houden, directe facturatie van de billable uren en het kunnen plannen van uren, waardoor je een duidelijk beeld van de beschikbaarheid van je personeel kunt zien.

Zo, dit was het propaganda praatje voor wat betreft Mijnuren, wat ik toch een beetje beschouw als mijn kindje.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sporten en dan met name basketbal, computergames (allerlei soorten, van first person shooters tot role playing games tot strategy) en het lezen van Fantasy boeken.

En tot slot, niet geheel onbelangrijk ben ik Married.....with children...

Software & Design

"Op tijd én binnen budget van ontwerp naar applicatie"