Op kantoor

e-dynamics B.V. wordt Yoobi

e-dynamics B.V. wordt Yoobi

04.09.2017

e-dynamics B.V. is afgelopen jaren steeds meer gespecialiseerd in software voor urenregistratie, verlof-  en onkostenregistratie. Inmiddels is ook facturatie en CRM een van de onderdelen van onze software.  

Lees Meer

Duaal traject HBO Informatica

Duaal traject HBO Informatica

28.07.2010

Na anderhalf jaar de hbo opleiding informatica gevolgd te hebben, aan de Hogeschool Rotterdam, heb ik gekozen om de opleiding duaal af te maken. Ik heb hiervoor gekozen omdat dit naar mijn idee meer kennis oplevert.

Lees Meer

Afstuderen bij e-dynamics

Afstuderen bij e-dynamics

26.07.2010

Na een aantal jaar voltijd Bedrijfskundige Informatica (BI) gestudeerd te hebben werd het tijd om dit af te ronden met een afstudeer stage. Via de website van de Hogeschool Rotterdam kwam ik een interessante afstudeeropdracht tegen van het bedrijf e-dynamics B.V.

Lees Meer

Guerrillamarketing: krijtlogo's

Guerrillamarketing: krijtlogo's

01.07.2010

Met het nieuws dat de Giro Italië en de Tour de France door Spijkenisse kwamen, ontstond al snel het idee om de route te voorzien van wat krijt reclame. Voor een mal haalden we bij de tapijthandel om de hoek een paar meter zeil en met behulp van de beamer konden we het 'mijnuren Online' logo tekenen en uitsnijden. Gisteren besloten we spontaan tot een spontane guerrilla-actie.

Lees Meer

Tafelvoetbal

28.05.2010

Na flink wat kluswerk is het zover....

Lees Meer

Software & Design

"Op tijd én binnen budget van ontwerp naar applicatie"  • Analyse
  • Ontwerp
  • Software
  • Support