e-dynamics B.V. wordt Yoobi

e-dynamics B.V. is afgelopen jaren steeds meer gespecialiseerd in software voor urenregistratie, verlof-  en onkostenregistratie. Inmiddels is ook facturatie en CRM een van de onderdelen van onze software.  

Wij beschouwen Yoobi als de beste én meest uitgebreide oplossing in de markt. Er zijn veel eindgebruikers bijgekomen en de applicatie wordt door sommige gebruikers een groot deel van de dag gebruikt. Dit zijn bijvoorbeeld project managers, controllers, planners of afdelingsmanagers.

Omdat het aantal Yoobi klanten fors is toegenomen heeft de directie besloten om de focus volledig op Yoobi te leggen. Een naamsverandering kan daarom niet uitblijven. 

Gebruikers van mijnuren Online producten zullen in de komende periode actief benaderd worden voor een overgang naar de Yoobi software. De andere producten en (maatwerk)ontwikkel projecten zijn inmiddels gestopt.

 

 

Bekijk ook

Een oplossing voor de planning en realisatie van onze urenadministratie.

Een oplossing voor de planning en realisatie van onze urenadministratie.

Het programma is zeer eenvoudig te gebruiken. De menustructuur is overzichtelijk en het is natuurlijk overal bereikbaar. Indien er overzichten ontbraken hebben wij die aan laten maken, dit proces verloopt erg soepel.

Lees Meer

Rapportages zijn opgebouwd uit gecontroleerde uren en cijfers

Rapportages zijn opgebouwd uit gecontroleerde uren en cijfers

Wij  gebruiken mijnuren Online met 25 medewerkers, die veel bij klanten of onderweg zijn. Onze mensen zijn over het hele land verspreid en kunnen op deze manier toch altijd hun uren registreren. 

Lees Meer

Omdat de layout en werking zo overzichtelijk is.

Omdat de layout en werking zo overzichtelijk is.

Na de ‘oefen’ weken is het gebruik van het programma inmiddels routine voor ons. Het snel kunnen maken van diverse project- en medewerkeroverzichten wordt door ons als prettig ervaren. Tevens hebben alle medewerkers zelf inzicht in hun verlofsaldo.

Lees Meer

Software & Design

"Op tijd én binnen budget van ontwerp naar applicatie"  • Analyse
  • Ontwerp
  • Software
  • Support