Vacature: Customer Support Specialist

Om onze dienstverlening verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een Customer Support Specialist. Ben jij een teamplayer en klantgericht? Dan zijn we op zoek naar jou.  

Wij beschouwen Yoobi als de beste én meest uitgebreide oplossing in de markt. Om dit verder uit te bouwen zijn we op zoek naar een gedreven Customer Care medewerker / Customer Support Specialist, die onze klanten kan ondersteunen. Jij pakt zelfstandig ingekomen meldingen op, geeft uitleg via e-mail, telefonisch of via schermdeling en adviseert gebruikers over Yoobi. 

Bekijk hier de volledige vacature

 


Ps: geen acquisitie a.u.b

Bekijk ook

Frontend Developer

Frontend Developer

Als Front-end developer geef je Yoobi vorm en ben je verantwoordelijk voor de uitstraling en gebruikerservaring van onze software. Door de voortdurende ontwikkeling van Yoobi en de groei van onze organisatie heb je veel ruimte om je zelfstandig ontwikkelen in je vakgebied. 

Lees Meer

Software Tester

Software Tester

In de rol als Software Tester / Test  Engineer richt jij je op het voorkomen van foutmeldingen en zorg je voor de beste gebruikerservaring voor onze klanten. Door de voortdurende ontwikkeling van Yoobi en de groei van onze organisatie bieden we je de ruimte om veel te leren en je vaardigheden zelfstandig uit te bouwen.   

 

Lees Meer

Software & Design

"Op tijd én binnen budget van ontwerp naar applicatie"  • Analyse
  • Ontwerp
  • Software
  • Support