Techniek

Yoobi over... architectuur

Yoobi over... architectuur

30.10.2015

Het succes van online software, of de toegankelijkheid van je website, hangt mede af van de architectuur. De architectuur is eigenlijk een plattegrond (of beter gezegd, het fundament) van je webapplicatie.

Lees Meer

Asynchroon data verwerken in een webapplicatie

Asynchroon data verwerken in een webapplicatie

02.09.2010

Een webapplicatie ontwerpen en opzetten is vaak geen probleem voor een beetje IT-er. Maar op het moment dat de klant vraagt hoe hij z'n 12.388 records met klantgegevens en 72.788 contactpersonen in het systeem moet invoeren kunt u het antwoord zelf invullen. Neem daar de aanvullende eis dat er dagelijks tussen de 15.000 en 25.000 transacties worden gedaan op betreffende gegevens heeft u een goed beeld van het probleem.

Lees Meer

ActiveMQ Message Queue in Railo ColdFusion server

ActiveMQ Message Queue in Railo ColdFusion server

09.12.2010

Enige tijd terug heb ik een artikel geschreven over asynchroon verwerken van grote hoeveelheden data. Binnen de software ontwikkel projecten die e-dynamics B.V. uitvoert is deze problematiek geregeld aan de orde. Het is één van de voornaamste redenen dat wij (en gelieerde ondernemingen) nog steeds gebruik maken van het krachtige webapplicatie platform Adobe ColdFusion.

Lees Meer

HTML5 met Canvas maakt gebruikt Flash overbodig?

20.04.2010

De strijd tussen de bekende webbrowsers duurt voort! De vijf grote browsers Internet Explorer, Opera, Firefox, Chrome en Safari doen er alles aan om in de gunst van de gebruiker te komen. De ene na de andere zet groots in op het nieuwe HTML5, de nog niet eens tot standaard uitgeroepen toekomstige versie van HTML.

Lees Meer

Software & Design

"Op tijd én binnen budget van ontwerp naar applicatie"  • Analyse
  • Ontwerp
  • Software
  • Support